Bűnügy

'Négy zsaru kellett ahhoz, hogy lefogják' - megdöbbentő részletek a Tolna megyei gázolásról

Több különböző szer hatása alatt állt a gázoló.

2019.10.22 10:04ma.hu
Fotó: police.hu

Az úttestről lesodródó gépkocsi gázolt halálra el egy embert a 65-ös út Tolna megyei szakaszán, Kéty belterületén - közölte vasárnap honlapján a rendőrség. A tájékoztatás szerint a füvet nyíró férfi a helyszínen életét vesztette.

A 68 éves férfi háttal állt, így nem látta közeledni az autót. Akkora volt a becsapódás, hogy a holttestét méterekkel messzebb találták meg

.A helyiek a Blikknek azt nyilatkozták, hogy a sértetlen sofőr zavarodottnak tűnt, amikor kiszállt az autóból, alig tudott járni, és a rendőrökkel is agresszív volt. " Négy zsaru kellett ahhoz, hogy lefogják" – nyilatkozta az áldozat egyik szomszédja a Blikknek.

A rendőrség szerint az autó 35 éves vezetője több különböző szer hatása alatt állt vezetés közben. A 35 éves tolnai férfit a bonyhádi rendőrök őrizetbe vették, majd kezdeményezték a letartóztatását.

Az idős ember háza előtt a kidöntött kerítés, a kocsi összetört maradványai és mécsek emlékeztetnek a tragédiára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.