Közlekedés

3,5 helyett kilenc tonnát nyomott a túlsúlyos horrorszerelvény

A rendőrök szabálysértési eljárást indítottak.

2019.10.22 09:15ma.hu
Fotó: police.hu

Ártánd Közúti Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy moldáv férfi 2019. október 21-én 15 óra körül az általa vezetett járműszerelvénnyel. A rendőrök igazoltatták a sofőrt és ellenőrizték a járművet, amely során megállapították, hogy a járműszerelvény 9 tonna, amivel 5,5 tonnával átlépte a megengedett legnagyobb össztömeget. Az egyenruhások ezt követően a 31 éves külföldit szabálysértési eljárás lefolytatása érdekében előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét a közlekedési szabályok maradéktalan betartására! Hiszen a legfontosabb, hogy mindenki hazaérjen!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.