Erőszak

Gyerekei anyját rángatta hajánál fogva a férfi a 83-as úton - videó

A nő bevizelt a fájdalomtól, senki sem állt meg segíteni.

2019.10.22 06:08ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, senki nem állt meg segíteni egy nőnek, akit a hajánál fogva vonszolt egy férfi a 83-as úton Pápa közelében. A kegyetlen kínzást videóra vette egy autós. Látni a felvételen, ahogy a férfi megfogja a nő haját és vonszolja magával, a nő elesik, a cipőjét is elhagyja, sőt be is vizel félelmében. Sírt és kiabált, de egyetlen autós sem segített neki. Azóta kiderült, a gyerekei apja bánt el így vele.

A férfit rendkívül agresszívnak írták le ismerősei. Azt mondják, nem először bánt így párjával. A nő korábban elmenekült a férfitől, akivel három közös gyerekük van, de az apa rájuk talált. Úgy tudni, a videón a férfi részeg volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.