Baleset

Halálos vonatbaleset Békés megyében - megjöttek a fotók

Az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette.

2019.10.17 13:26MTI
MTI/Donka Ferenc

Személyautóval ütközött az Újszegedről Békéscsabára közlekedő motorvonat csütörtök délelőtt a Békés megyei Mezőkovácsháza határában, az autó sofőrje a helyszínen életét vesztette - tájékoztatta a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Feuerwerker Béla hozzátette, a közúti forgalom - rendőri irányítás mellett - félpályán halad.

A baleset helyszínén a tűzoltók megkezdték a műszaki mentést, feszítővágóval emelték ki az autó vezetőjét, és segítették a vonaton utazókat elhagyni a szerelvényt - közölte Gombos Erik megyei katasztrófavédelmi szóvivő.

A Mávinform tájékoztatása szerint a személygépkocsi a fénysorompó tiltó jelzése ellenére hajtott a sínekre.

Várhatóan 15 óráig Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között szünetel a vonatközlekedés, pótlóbuszok szállítják az utasokat - közölték.

MTI/Donka Ferenc


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.