Bűncselekmény

Kirabolt egy fiút a 4-6-os villamoson, őt keresi a rendőrség - videóval

A feltételezett elkövetőről felvétel készült.

2019.10.16 17:18ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság II. kerületi Rendőrkapitánysága rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2019. október 4-én 6 óra 15 perc körül felszállt a 4-6-os villamosra és ott a későbbi sértettel szembe leült. Miután a fiatal fiút megszólította az elkövető, erőszakosan pénzt kért tőle és megfenyegette, hogy bántani fogja, ha nem ad neki. A fiú odaadta a pénztárcáját, amiből a férfi pénzt vett ki, majd a sértett a Nyugati pályaudvarnál leszállt a villamosról és értesítette a rendőrséget.

A BRFK II. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.