Erőszak

Rendőrnek kiadva magát kényszerített egy nőt szexuális aktusra

A kőbányai rendőrök keresik az ismeretlen férfit.

2019.10.15 19:19ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága 01100/2453/2019. bűnügyi számon szexuális kényszerítés bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint az egyelőre ismeretlen férfi 2019. október 11-én 23 óra 45 perc körül Budapest X. kerületében, a Mádi utca és a Kada utca kereszteződésében magát rendőrnek kiadva megállított egy nőt, a nővel szemben rendőri intézkedést színlelt, átnézte a ruháját, majd szexuális cselekmény eltűrésére kényszerítette.

A feltételezett elkövetőről grafika készült.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 "Telefontanú" zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén. ​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.