Baleset

Halálos vonatbaleset Kapuvárnál

A fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott be az autó a vasúti átjáróba.

2019.10.08 17:12MTI

Tehervonattal ütközött egy személyautó Kapuváron kedd délután, a gépkocsi vezetője a helyszínen meghalt - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján.

Rázó László, a vonalat üzemeltető Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. szóvivője elmondta, hogy a Széchenyi utcában lévő vasúti átjáróba a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott be az autó, amely egy Győrből Sopron felé tartó tehervonattal ütközött össze.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején szünetel a vonatforgalom az érintett szakaszon, Kapuvár és Fertőszentmiklós között vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.