Baleset

Tűz ütött ki az Árkádban, kiürítették az épületet

Az épületet mintegy ezer embernek kellett elhagynia.

2019.09.29 14:33MTI

Visszatérhetnek az ott dolgozók és hamarosan a vásárlók is az Örs vezér téri Árkád üzletközpontba, amelyet kisebb tűz miatt kellett kiüríteni vasárnap délben - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság honlapján.

Mint írták, egy, az utcaszint alatti mintegy tíz négyzetméteres irodában keletkezett a tűz, a helyiségben számítástechnikai eszközök égtek, azonban az automata oltóberendezés eloltotta a tüzet. A tűzoltók erről a szintről öt dolgozót kísértek ki és adtak át a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság doktorszolgálatának.

A tűzoltók kiszellőztették a füsttel telt alagsori helyiségeket, a bevásárlóközpont eladóterébe csak minimális füst került.

Az épületet mintegy ezer embernek kellett elhagynia.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.