Baleset

Halálra gázolt egy kerékpárost a vonat Nyergesújfalunál

A tilos jelzés ellenére hajtott az átjáróba a kerékpáros.

2019.09.23 18:52MTI

Halálra gázolt egy kerékpárost a vonat Nyergesújfalunál - közölte a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján. A rendőrség később tudatta: a tilos jelzés ellenére hajtott az átjáróba a kerékpáros.

A közlemény szerint Nyergesújfalu területén, az Ipar utca közelében lévő vasúti átjáróban gázolta el a vonat a kerékpárost, aki a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség későbbi közleményében azt írta: egy 55 éves dorogi lakos közlekedett kerékpárjával a 10-es számú főúttal párhuzamos kerékpárúton. A 10-es út és az Ipar út kereszteződésében balra kanyarodott, és a fénysorompó tilos jelzése ellenére ráhajtott a vasúti átjáróra. A lábatlan irányába közlekedő mozdony az ütközést már nem tudta elkerülni, a kerékpáros férfi a helyszínen életét vesztette.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.