Saját fejük után mennek a magyar nyomozók

A főügyészség elutasította Ophélie édesapjának feljelentését?

Ophélie szülei egy magyar ügyvédi irodát bíztak meg azzal, hogy az eljárást megindítsák, de a hirado.hu értesülései szerint a főügyészség ezt elutasította.

2009.01.07 11:43hirado.hu

Bretnacher Ophélie Aurelia szülei napokkal ezelőtt egy magyar ügyvédi irodát bíztak meg azzal, hogy az eljárást megindítsák. Információink szerint a lány szülei egy francia ügyészségen is feljelentést tettek. Az ügyészség szerdán elutasította a december 4-én eltűnt diáklány édesapjának feljelentését. 


Ophélie Aureliáról egyelőre annyit tudnak, hogy december 4-én este egy VII. kerületi szórakozóhelyen volt a barátaival, innen egyedül indult el. Táskáját, benne személyes irataival és telefonjával a Lánchíd pesti pillérénél találta meg egy Magyarországon tanuló olasz egyetemista. Azóta külön nyomozócsoport alakult a felkutatására. Néhány héttel ezelőtt a francia és magyar rendőrök egy speciális szonárral is átvizsgálták a Duna több száz méteres szakaszát, de a diáklány holtteste nem került elő.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.