Tűzvész

Óriási tűz volt Kazincbarcikán

Tűz keletkezett egy raktárban, Kazincbarcikán, a Hadak útja közelében.

2019.09.06 09:01ma.hu


Az esethez a kazincbarcikai és a miskolci hivatásos tűzoltókat riasztották. Az egységek előbb megakadályozták a tűz továbbterjedését, majd elfojtották a lángokat. A helyszínen volt a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is.

Szitka Péter polgármester azt közölte, hogy a Framochem Kft. raktára a reggeli órákban lángra kapott, és nagy füsttel égett. A létesítményi és az állományi tűzoltóság együttműködésével rövid idő alatt megfékezték a tüzet. Az uralkodó szélirány nem Kazincbarcika irányába sodorta a tűzzel és az oltási munkálatokkal együtt járó sötét színű füstöt.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.