Összesítő

65 baleset történt az utakon szombaton

Ketten életüket vesztették, sokan megsérültek.

2019.09.01 09:01ma.hu

2019. augusztus 31-én 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 65 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 2 balesetben 2 személy vesztette életét, 16 súlyos és 47 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 162 személyt fogott el, közülük 17 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 112 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 170 személyt állítottak elő, köztük 91 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést 105 esetben foganatosítottak.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 23 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel, állítottak elő és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron, további 1 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Magyarország területén 14 fő határsértőt fogtak el a rendőrök és a katonák, további 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

A címlapfotó illusztráció.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.