Egy katona életét vesztette

Katonai konvoj balesete - Előkerült egy videó

A balesetben egy ember életét vesztette.

2019.08.30 15:35ma.hu

Mint arról korábban a ma.hu is beszámolt, a Magyar Honvédség egyik katonai menetoszlopa szenvedett közúti baleset az M7-esen Székesfehérvárnál hétfőn. A balesetben hatan sérültek meg, egyikük hétfőn belehalt sérüléseibe.

A könnyű sérülést szenvedett katonák még hétfőn, az ellátásukat követően elhagyhatták a székesfehérvári kórházat. Az ütközés súlyos sérültjének állapota stabil, őt jelenleg folyamatos megfigyelés mellett a budapesti Honvédkórházban ápolják.

A tragikus balesetről felekerült egy videófelvétel a YouTube-ra. A felvétel készítője a helyszínelés idején, vélhetően az útzár egysávos feloldását követően vette fel a katonai autókat. A képek alapján a menetben először egy teherautó és egy tűzszerész teherkocsi ütközhetett, a baleset körülményeiről ugyanakkor egyelőre hivatalosan nem tudni semmit, több vizsgálat is zajlik az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.