Gyilkosság

Még a kutyájukat is legyilkolta a családtagjait megölő budai apa

Egyszerűen leszúrta.

2019.08.26 10:47ma.hu

Harci kutyáját, Killert sem kímélte, szeretteivel együtt az ebet is megölte S. Levente - írja a Blikk.

A férfi múlt héten egy vita hevében rántott kést és szúrta halálra 31 éves élettársát és 4 éves gyermekét. A nőt a nyakán érte a penge, a gyermeket a mellkasán.

A szomszédok elmondása szerint korábban is jártak rendőrök a családnál, miként tűzoltók és mentők is. Utóbbiakat az apa csak rendőri felszólításra volt hajlandó beengedni a lakásba.

A Blikk által megkérdezett kutyakiképző szerint a család kutyája képes lehetett volna arra, hogy megmentse az áldozatokat a mészárlástól.

A kutyákról általánosan elmondható, hogy nem támadnak mindaddig, amíg támadás nem éri őket. Azok a helyzetek viszont lehetnek kivételek, amikor egy olyan családtagra rontanak rá, akivel az eb az ideje nagy részét tölti. Jelen esetben a kisfiút akár sajátjaként védelmezte volna, ha nem oltják ki az életét – mondta a kutyakiképző, aki szerint a kutyával végezhetett először a családfő.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.