Bűnügy

Bevásárlókocsiból lopta el a táskát, keresi a rendőrség - videó

A kőbányai rendőrök keresik az ismeretlen nőt.

2019.08.23 09:27ma.hu

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint a nő 2019. augusztus 14-én 10 óra 43 perc körül egy Budapest X. kerületi üzlet bevásárlókocsijából ellopott egy táskát, benne okmányokkal, bankkártyával és pénzzel.

A feltételezett elkövető 25 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, hosszú, barna hajú nő. A bűncselekmény elkövetéskor világos, hosszú nadrágot, fekete rövid kabátot, fekete cipőt és világos sapkát viselt.

Az elkövetőről az üzletben elhelyezett kamera felvételeket készített.​

A Budapesti Rendőr-főkapitányság X. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételeken látható nőt felismeri, tartózkodási helyével kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.