Tragédia

Kismarosi vonatbaleset: az egyik áldozat várandós volt

Dél-koreai állampolgárok vesztették életüket.

2019.08.23 08:29ma.hu
MTI/Mihádák Zoltán

Három dél-koreai állampolgár vesztette életét abban a súlyos vasúti balesetben, amely Kismarosnál történt szerda este. A személyautó a fénysorompó tilos jelzése ellenére hajtott a sínekre, és ott összeütközött a Varsó felől a Nyugati pályaudvarra tartó Báthory EuroCity vonattal.

A Blikk most új részleteket közölt a balesettel kapcsolatban. Azt írják: a fénysorompó messziről is jól láthatóan piroson villogott, a kocsi azonban mégis keresztülhajtott rajta.

A roncsból egy 30 és egy 36 éves nő, valamint egy 46 éves férfi holttestét emelték ki a tűzoltók, a lap úgy tudja, a fiatalabbik nő állapotos volt.

Szintén a Blikk ír arról, hogy a három dél-koreai állampolgár nem nyaralásra érkezett Magyarországra, hanem munkájuk miatt tartózkodhattak hazánkban. Elképzelhető, hogy a Kismaroshoz közeli elektronikai gyárban dolgoztak.

MTI/Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.