Sebességmérő akció

Csaknem tízezer sebességtúllépést regisztrált a rendőrség egy hét alatt

Csaknem tízezer sebességtúllépést regisztrált a rendőrség a múlt héten, az augusztus 12. és 18. között tartott országos sebességmérő akcióban.

2019.08.21 18:05MTI

A police.hu oldalon szerdán közöltek szerint az éves ellenőrzési terv alapján Tispol Speed elnevezéssel tartott fokozott közlekedésbiztonsági akcióban 9778 járművezető sebességtúllépését dokumentálta a rendőrség. 7296 esetben leállítás nélkül rögzítették a jogsértést, 2350 esetben szabtak ki helyszíni vagy közigazgatási bírságot, 132 esetben pedig szabálysértési, illetve közigazgatási eljárást indítottak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.