Bűnügy

Késsel támadt a rendőrökre egy fiatal férfi Debrecenben, meglőtték

A debreceni rendőrök fegyvert használtak egy férfi ellen, aki késsel támadt rájuk.

2019.08.21 15:45MTI

A Hajdú-Bihar megyei főkapitányság közleménye szerint a debreceni körzeti megbízottak állampolgári bejelentésre jelentek meg szerda dél körül a Déli soron, mert a bejelentő szerint ott egy férfi gyanúsan viselkedett.

A rendőrök intézkedtek a férfi ellen, aki késsel támadólag lépett fel ellenük. A rendőrök - többszöri felszólítás után - gázsprayt használtak, majd figyelmeztető lövést adtak le. Végül, miután a 18 éves férfi késsel rájuk támadt, célzott lövést adtak le. A férfi megsérült, a mentők kórházba vitték.

Az ügyet hivatalos személy elleni erőszak bűntettének gyanúja miatt a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség vizsgálja - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.