Bünügy

Halálra verte 10 hónapos kislányát egy nő Kunmadarason

A nőt őrizetbe vette a rendőrség.

2019.08.16 16:14ma.hu

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást T. Paula tiszaburai lakos ellen.

A nyomozás adatai alapján a 21 éves nő 2019. augusztus 4-én egy kunmadarasi családi házban olyan súlyosan bántalmazta 10 hónapos gyermekét, hogy a kislány a kórházi ellátás ellenére 2019. augusztus 8-án belehalt sérüléseibe.

A nyomozók a beszerzett adatok és az elsődleges szakértői vélemények alapján 2019. augusztus 15-én gyanúsítottként hallgatták ki és őrizetbe vették az anyát, továbbá előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - olvasható a rendőrség honlapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.