Bűnügy

Spanyolországból hozták haza a budapesti kaszinótolvajt - videó

V. Gyula a gyanú szerint 80 millió forintot lopott egy V. kerületi kaszinóból még 2013-ban.

2019.08.15 11:32MTI

Spanyolországból hozták haza és lopás miatt eljárást indítottak V. Gyula ellen, aki a gyanú szerint 2013-ban egy V. kerületi kaszinóból 80 millió forintot lopott - közölte csütörtökön honlapján a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

Az 52 éves férfinak a játékterem alkalmazottjaként lehetősége volt bejutni a pénz tárolására szolgáló széfszobába, ahonnan a ruhájába rejtve vitte ki a pénzt, majd rosszullétet színlelt és távozott az épületből.

Mivel feltételezhető volt, hogy külföldre szökött, a rendőrség nemzetközi elfogatóparancs kiadásáról is intézkedett.

A férfi egy leoni kórházba bukott le, ahol az orvosi vizsgálat nyomán azonosították, majd elfogták és szerdán Budapestre szállították - írták a police.hu oldalon.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.