Baleset

Frontális karambol, súlyos sérültek Pilisvörösvárnál

Gyerekek is megsérültek a balesetben.

2019.08.12 17:16MTI
MTI/Mihádák Zoltán

Többen megsérültek - az első információk szerint nyolcan, köztük gyerekek is - egy közúti balesetben hétfő délután a 10-es főúton Pilisvörösvár közelében - közölte az Országos Mentőszolgálat szóvivője az MTI-vel. A rendőrség tájékoztatása szerint egy kisbusz és egy személyautó ütközött frontálisan, az utat lezárták.

Győrfi Pál, a mentőszolgálat szóvivője elmondta, két helikopterrel, két gyermekrohamkocsival és három mentőautóval vonultak a helyszínre. A karambolnak öt súlyos sérültje van, és két gyerek is megsérült - fűzte hozzá.

Szabóné Berki Bianka, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel közölte, a helyszínelés és a mentés idejére teljes szélességében lezárták a 10-es főutat.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek azt mondta, egy embert feszítővágóval mentettek ki a roncsokból.

MTI/Mihádák Zoltán


Ismét járható a 10-es főút Pilisvörösvárnál

Ismét járható a 10-es főút Pilisvörösvárnál, ahol korábban baleset miatt teljes szélességében lezárták az utat helyszínelés miatt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.