Baleset-tűz

Tűz volt egy székesfehérvári panzióba

Kilenc embert kellett kimenekíteni.

2019.08.12 03:30MTI

Tűz ütött ki egy négyszáz négyzetméteres panzió és étterem tetőszerkezetében Székesfehérváron, a Bregyó közben vasárnap hajnalban, kilenc embert kellett kimenekíteni a nem égő tetőtéri szobákból - közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság az MTI-vel.

A tűzoltók három vízsugárral oltották a tüzet, amely miatt a födém beszakadt. A betoncserép fedés alatt izzást tapasztaltak, ezért megkezdték a cserép eltávolítását is.

A székesfehérvári városi hivatásos tűzoltók mellett a sárbogárdi és a pusztaszabolcsi hivatásos egységek vettek részt az oltásban - derül ki a közleményből.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.