Közlekedés

Két baleset miatt hat kilométeres torlódás az M1-esen Budapest felé

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalom - rendőri irányítás mellett - a leállósávban haladhat mindkét baleset közelében.

2019.08.10 15:33MTI

Két baleset miatt hat kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, Győrnél - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szombaton.

A tájékoztatás szerint két baleset is történt a Győrt elkerülő szakaszon szombat kora délután: a 124-es kilométernél három személygépkocsi ütközött össze fél 2 körül, nem sokkal később pedig a 126. kilométernél is történt egy baleset, ebben négy személygépkocsi ütközött össze.

A helyszínelés és a műszaki mentés idején a forgalom - rendőri irányítás mellett - a leállósávban haladhat mindkét baleset közelében.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.