Bűnügy

Már a Sziget 0. napján elkaptak két drogdílert

Két holland férfi kábítószergyanús tablettákat, sodort cigarettákat és növényi törmeléket árult a fesztiválozóknak.

2019.08.07 19:11ma.hu
police.hu

A biztonsági őrök 2019. augusztus 6-án este a Sziget fesztivál területén felfigyeltek két fiatalra, akiknek a sátruk környékén feltűnően nagy volt a mozgás, és azt látták, hogy valaki éppen pénzt és kis csomagot vesz át, ezért értesítették a rendőröket.

A 21 éves és a 22 éves holland férfi sátrában, valamint a csomagmegőrző széfjükben egy kilogramm rózsaszín, kábítószergyanús tablettát, 128 gramm - előre porciózott - kábítószergyanús nővényi törmeléket, 451 műanyag fiolában kábítószergyanús anyagból sodort cigarettát, valamint a drog adagolásához, terjesztéséhez használt tasakokat találtak és foglaltak le. A két holland még árlistát is készített a drogok mellé.

A rendőrök a két férfit előállították a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. kerületi Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették őket, és kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indítottak ellenük nyomozást.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.