Gyilkosság

Teljesen szétszedik a kommentelők a kőbányai bestiális gyilkos Facebook-oldalát

Cs. M. Dániel március 22-én tette publikussá a közösségi oldalon, hogy kapcsolatban van.

2019.08.01 22:21ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, megöltek egy fiatal nőt Kőbányán szerdán. A 23 éves fiatal lány, Kata, bestiális gyilkosság áldozata lett. Az áldozat és az elkövető jártak, a férfi azért gyilkolt, mert a nő szakítani akart vele, de ő képtelen volt elfogadni, hogy vége, ezért elvágta a lány torkát. Ezzel egyébként rendszeresen fenyegette. Végül Frankfurtban fogták el Cs. M. Dánielt. Ám az internet világában hamar ráakadtak az emberek a Facebook-oldalára, ahol folyamatosan gyalázzák a gyilkossággal gyanúsított férfit annál a posztjánál, amikor közzétette, hogy kapcsolatban van a lánnyal.

- "Ekkora patkány hogy lehetsz?! Megöltél egy fiatal lányt te mocskos szemétláda" - szól az egyik komment.
- "Rohadt szemét Láda megöltél egy védtelen lányt" - írja a másik. "Nem ember! Levegőt sem érdemel" - törtek pálcát felette.
- "Kata a csapattársam volt még suliban. Imádtuk,minden napot beragyogott a mosolya a csicsergő hangja. De most már nincs közöttünk.. Ez felfoghatatlan.. Borzasztó. Remélem sokáig fogsz élni sok sok évet tölthetsz el a földön fájdalmas kínok között a gondolattal, hogy ezeket az éveket elvetted a barátnőmtől" - írta valaki.
- Majd egy másik ezt kívánta neki: "Remélem a rendőrség továbbítja feléd az üzeneteket amiket itt írtak neked, és a börtöntársaidnak üzenem, hogy nagyon kegyesek legyenek hozzád."

A jobb felső sarokban található F betűre kattintva elérheti az eredeti Facebook-posztot!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.