Biztonságis túlkapásokkal

Tömegverekedés tört ki a székesfehérvári Fezen fesztiválon

A vihar miatt nagyon sokan próbáltak egyszerre bejutni egy fedett sátorba.

2019.07.28 14:27ma.hu

Komoly tömegverekedés alakult ki a székesfehérvári Fezen fesztiválon, amikor a vihar miatt sokan akartak egyszerre egy fedett sátorba bejutni - írja az Index.

A lap olvasói szerint elég durva biztonságis túlkapások is voltak, valaki azt írta, hogy "a biztonsági ember kvázi kirugdossa az embereket a pultból, akik épp menekülnének a vihar elől fedett helyre."

A fesztivál elismerte, hogy "verekedés sajnos volt". Bővebb tájékoztatást későbbre ígértek.

Egy állítólagos szemtanú azt írta az Indexnek, "Azt láttuk, hogy nagy csapattal jönnek a biztonságiak, és körbeálltak egy csapatot, majd elkezdték kitolni őket. Aztán kint elkezdtek verekedni, nem tudom ki kezdte, mindenki ütött mindenkit. Aztán próbáltak a biztonsági emberek elől elfutni, 15 percig kergetőztek. Az egyiket lerántották vagy elesett, azt már nem láttam, csak azt, hogy utána 4-5 biztonságis üti ököllel és rúgják a srácot, aki a földön fekszik. Ő pedig összegörnyedve fekszik. Rendőrök sehol."

Pedig érkeztek rendőrök a helyszínre, előállítottak egy 31 éves székesfehérvári férfit, ellene garázdaság a vád.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.