Bűnügy

Ügyészség: letartóztatnák a kecskeméti áruházi lövöldözőt

Előre kitervelt emberölés kísérlete miatt indítványozta a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség annak a 75 éves férfinak a letartóztatását, aki szerdán egy sörétes fegyverrel rátámadt volt élettársára egy kecskeméti áruházban.

2019.07.26 09:35MTI

A főügyészség pénteken az MTI-hez eljuttatott közleménye szerint a férfi egy kecskeméti áruház egyik üzletében volt élettársára fogta átalakított sörétes fegyverét. A nő a pult mögé bújt és gázspray-vel próbált védekezni. A támadó közben egy másik férfival dulakodott és egy lövést adott le. A lövedékek egy polcba fúródtak, nem sérült meg senki.

A férfi letartóztatását egyebek mellett szökése, elrejtőzése, valamint a bűnismétlése veszélye miatt indítványozta az ügyészség.

A rendőrség emberölés kísérlete miatt indított eljárást az ügyben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.