Keresés

Fél nap után megtalálták a Balatonban eltűnt fiatalt - élve, tíz kilométerrel arrébb

Fél napos megfeszített keresés után meglett a hétfőn eltűnt 21 éves budapesti férfi, aki Balatonlellén ment a Balatonba. Fonyódnál akadtak rá a rendőrök épen, egészségesen.

2019.07.23 17:11Ma.hu

Egy 21 éves, budapesti fiatalember tűnt el Balatonlellén, a szabadstrandon, miután úszni ment a tóba - írja a sonline.hu. A fiú az édesapjával érkezett a strandra, bement a Balatonba fürdeni és azóta nem tért vissza. A rendőrségre 13 óra 53 perckor érkezett a bejelentés, az édesapa szerint a fia 3 órája ment be a vízbe, és azóta nem látták őt. A fiú jó úszó, de nehezen tájékozódik, ezért azt gyanítja az apa, hogy egy másik részen jöhetett ki a vízből.

A bejelentést követően a rendőrök parton és vízen egyaránt nagy erőkkel kezdték meg az eltűnt felkutatását, a vízimentők is csatlakoztak hozzájuk. A fiatalembert végül 23 óra után nem sokkal, Fonyódon, a Szent István utcában találták meg a járőrök, és épségben átadtak az édesapjának.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.