Baleset

Tömegkarambol miatt több kilométeres torlódás volt az M7-esen

Szokás szerint vasárnap nem lehetett a főváros felé közlekedni.

2019.07.21 20:27MTI

Baleset miatt hét kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán vasárnap kora délután Szabadbattyánnál a főváros felé - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Szemerei Péter elmondta: az autópálya 70-es kilométerszelvényében, Szabadbattyán térségében a főváros felé négy személygépkocsi ütközött vasárnap délután két óra körül.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrség a forgalmat a külső és a leálló sávra terelte, emiatt jelentős, hét kilométeres torlódás alakult ki Budapest felé - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.