Közlekedés

Baleset miatt lezárták a ferihegyi reptérre vezető utat

Három autó ütközött, sérültek is vannak.

2019.07.17 15:37MTI

Baleset miatt teljes szélességében lezárták a ferihegyi repülőtérre vezető utat szerda délután - közölte a rendőrség a honlapján.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint eddig tisztázatlan körülmények között három autó ütközött össze Budapest XIX. kerületében, a ferihegyi repülőtérre vezető út fővárosból kifelé vezető szakaszán, a Hamvas utcánál. Az elsődleges információk alapján a balesetben ketten megsérültek.

A rendőrök a helyszínelés és a műszaki mentés idejére a forgalmat a Kőér utca, valamint a KöKi Terminál irányába terelik - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.