Segítség

Az összefogás erejében bízunk! - felhívás a Vízimentőktől

Lehetősége nyílt a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának 2 darab speciális, használt mentőhajó megvételre. Gyűjtést szerveztek.

2019.07.16 18:30ma.hu
hirdetés

A Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának lehetősége nyílt 2 darab speciális, használt mentőhajó megvételre. Ezzel kapcsolatban a Facebookon indítottak gyűjtést, amelyre egy nap alatt több mint 850 ezer forintnyi felajánlás érkezett. Azonban, összesen 16 millió forintra van szükség a két hajó árának biztosításához.

A hajók jelenleg a Balatonon vannak, Keszthelyen (a helyszín még egyeztetés alatt) fogják biztosítani a lehetőséget, hogy az érdeklődő kollégák információhoz, és nem utolsó sorban képekhez jussanak a két leendő mentőhajóról - tájékoztatta a ma.hu-t Tar Mihály, a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatának szóvivője.

A támogatást erre a számlaszámra lehet küldeni: 10404955-49515811-00000000 Vagy egy egyszerűbb módon, kártyás befizetéssel is lehet támogatni őket: http://www.balatonhelp.hu/tamogatas.php

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.