Baleset

Meghalt egy férfi a Dunába gurult autóban a nagymarosi kompkikötőnél - képek

A Dunába csúszott egy autó a nagymarosi kompátkelő közelében. Az autó utasa, egy 39 éves férfi nem tudott kiszállni a kocsiból.

2019.07.15 12:07ma.hu
MTI Fotó: Mihádák Zoltán

Dunába gurult egy gépjármű a nagymarosi kompkikötőnél 2019. július 14-én. A személyautóban ülő 39 éves férfi meghalt. A katasztrófavédelem búvárai és a váci tűzoltók még vasárnap este kihúzták az autót a folyóból.

Az elsődleges adatok szerint az autó az után csúszott a folyóba, hogy leparkolta a sofőr a parton, majd ismeretlen okok miatt kiszállt a kocsiból, míg utasa a járműben maradt. Az utas sajnos már nem tudott kiszállni.

MTI Fotó: Mihádák Zoltán


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.