Baleset

Áttörte az ütközőbakot és centikkel a rézsű széle előtt állt meg egy mozdony Érden

Szokatlan baleset.

2019.07.08 20:12ma.hu

Egy mozdony áttörte és lelökte a mellékvágány végéről az ütközőbakot hétfő délután Érden. A vontatott kocsik nélküli mozdony centikkel a Fehérvári út fölé épülő híd munkagödrének szélén állt meg - írja az Index.

A Mávinform megerősítette az esetet, azt írták, hogy a Train Hungary magánvasút egyik mozdonya indult el engedély nélkül az első vágányról, majd kiütötte a csonkavágány végén a bakot, és hat tengellyel kisiklott. A baleset a vonatközlekedésben nem okozott gondot, sérülés nem történt, a baleset körülményeit pedig szakemberek vizsgálják.

Simó Károly érdi alpolgármester Facebookon posztolt a szokatlan esetről.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.