Életmentés

Epilepsziás rohamot kapott egy férfi a Király utcában, rendőrök élesztették újra

A budapesti rendőrök egy férfira figyeltek fel, aki összeesett az utcán.

2019.07.07 14:52ma.hu
hirdetés

Szolgálatuk teljesítése során 2019. július 6-án 21 óra 16 perckor Budapest VI. kerületében, a Király utcában két erzsébetvárosi járőr egy férfira lett figyelmes, aki a járdán támolygott, majd összeesett.

A rendőrök kiszálltak a gépjárműből és odaléptek a férfihez, aki időközben epilepsziás rohamot kapott. A járőrök stabil oldalfekvésbe helyezték, hogy a további sérülésektől megóvják, ekkor vették észre, hogy a férfi nem lélegzik, keringése leállt; ezért megkezdték az újraélesztését.

A járőrök a mentőszolgálat munkatársainak kiérkezéséig folytatták az újraélesztést, majd a mentősök az 51 éves férfit további vizsgálatok céljából kórházba szállították.​

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.