Baleset

Halálra gázolt a vonat egy embert Szabadkígyósnál

A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.

2019.07.03 21:05MTI

Halálra gázolt egy embert a vonat szerda este Békéscsaba és Szabadkígyós között, a két állomás között szünetel a vasúti közlekedés.

A Mávinform az MTI-vel azt közölte, hogy a budapesti Keleti pályaudvarról Lőkösházára tartó InterCity ütött el egy embert.

Békéscsaba és Szabadkígyós között nem közlekednek a vonatok, az arra utazóknak várakozniuk kell, a busztársaságok ugyanis nem tudtak pótlóbuszokat rendelkezésre bocsátani - tette hozzá a vasúttársaság.

Tájékoztatásuk szerint a baleset miatt legalább két órával nőhet a menetidő a Budapest-Szolnok-Békéscsaba vasútvonalon.

Feuwerker Béla, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, a rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a baleset körülményeit.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.