Közlekedés

Tömegbaleset az M7-esen Székesfehérvárnál, teljes útzár

Többen megsérültek.

2019.06.27 08:55MTI

Többen megsérültek, amikor hat gépjármű összeütközött az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldalán, Székesfehérvár térségében, az érintett útszakaszt lezárták - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön a rendőrség honlapján.

A Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Szabó-Bisztricz Anett elmondta, hogy az egyik autó kigyulladt és teljes terjedelmében égett.

Ismét járható az autópálya

A rendőrök délelőtt befejezték a helyszínelést, így ismét teljes szélességében járható az M7-es autópálya Balaton felé vezető oldala, Székesfehérvár térségében, ahol korábban hat gépjármű összeütközött és többen megsérültek.

Az Országos Mentőszolgálat az MTI érdeklődésére közölte: három mentőegységük volt a baleset helyszínén. A mentők három könnyebb sérültet találtak, akiket ellátást követően kórházba szállítottak.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.