Szörnyű baleset

100 kilós betontömb esett egy kisfiú fejére Pusztaszabolcson

Egész éjjel küzdöttek a 12 éves gyerek életéért.

2019.06.19 15:48ma.hu

100 kilós betontömb esett egy 12 éves kisfiú fejére hétfőn Pusztaszabolcson. A gyerek egy ház romjai között játszott a társaival, mikor át akart ugrani az egyik betonfaldarabról a másikra, de megcsúszott, a földre esett, egy betontömb pedig a fejére zuhant. Társai segítségért szaladtak. A hírek szerint egy testnevelőtanár emelte le a gyerekről a betondarabot.

A mentőhelikopter gyorsan a helyszínre ért, hosszan küzdöttek a gyermek életéért - írja egy szemtanúra hivatkozva a Bors. A gyereket többször újra kellett éleszteni, hogy stabilizálni tudják az állapotát és el tudjanak indulni. Az orvosok egész éjjel küzdöttek az életéért.

A pusztaszabolcsi jegyző arról tájékoztatta a lapot, hogy bejelentést tettek a járási hivatalnál az életveszélyes ingatlanról. A baleset körülményeit közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság. A telek tulajdonosa együttműködőnek mutatkozik, a rendőrségi nyomozás után feltehetően elbontja a maradék romot is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.