Bűnügy

Halálra verték, majd megpróbálták elégetni áldozatukat

A rendőrség elfogta a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható 40 éves dánszentmiklósi férfit és 44 éves testvérét.

2019.06.18 18:32ma.hu

Őrizetbe vettek két férfit, akik a gyanú szerint megöltek egy embert szombat este Dánszentmiklóson - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a honlapján.

A közleményben azt írták, a rendőrségre vasárnap érkezett bejelentés, miszerint egy férfi holttestét találták meg Dánszentmiklóson. A férfi halálát a helyszíni szemle alapján idegenkezűség okozta.

A rendőrség elfogta a bűncselekménnyel összefüggésbe hozható 40 éves dánszentmiklósi férfit és 44 éves testvérét.

A nyomozás adatai szerint a negyvenéves gyanúsított szombat este egy ingatlanban szóváltást követően bántalmazta a sértettet, megkötözte és eszméletlen állapotban hagyta az ingatlan területén. Másnap a sértett már élettelen testét megpróbálták felgyújtani, majd ismét hátrahagyták - írták.

Hozzátették, a gyanúsított 44 éves testvére jelen volt a bántalmazáskor.

A rendőrség a negyvenéves férfit emberölés, testvérét pedig emberöléssel kapcsolatos eljárás során megvalósított bűnpártolás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki és vették őrizetbe, majd indítványozták letartóztatásukat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.