10 érem

Hazai sikerek a magyarországi jet-ski Eb-futamon

Tíz érmet szereztek a hazai jet-skisek a Nyíregyháza melletti Leveleki-víztározón hétvégén rendezett Európa-bajnoki futamon, amelyen 22 ország több mint 110 versenyzője indult.

2019.06.17 12:47ma.hu

A Magyar Jet-Ski Szövetség hétfői közleményében emlékeztet arra, hogy 13 év kihagyás után került sor itthon Eb-futamra, 13 kategóriában versengtek a résztvevők, akiket Szabó Tünde sportért felelős államtitkár köszöntött a megnyitón.

A Magyar Nagydíj díjkiosztóján két kategória eredményhirdetése során hangzott fel a magyar himnusz: a Ski GP3 kategóriában Szabó Barnabás diadalmaskodott, a Runabout Veterans kategóriát pedig Heller Krisztián nyerte meg.

Czeller Béla, a Magyar Jet-Ski Szövetség elnöke elégedetten értékelte a 31 fős válogatott szereplését, amely szerinte várakozáson felüli volt, mivel tíz érmet szereztek a hazai versenyzők.

A magyarországi volt a háromállomásos Eb második futama.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.