Durva volt

Vihar - Betonoszlop dőlt egy autóra, telefonoszlop tört ketté Szabolcsban

Huszonhétszer riasztották Szabolcs-Szatmár-Bereg megye tűzoltóit a vasárnapi vihar miatt.

2019.06.17 10:30ma.hu

Dudás Szilvia, a térségi katasztrófavédelmi igazgatóság megbízott szóvivője elmondta: Nyíregyházán, Érpatakon, Tiszavasváriban, Kisar és Fehérgyarmat között, valamint Fábiánháza és Mérk között úttestre dőlt fát távolítottak el. Tiszalökön egy nagy faág döntött ki betonoszlopot, amely ráesett egy személyautóra, Tyukodnál pedig telefonoszlopot tört ketté és telefonvezetéket szakított le egy fa.

A pincékben összegyűlt csapadékvíz szivattyúzásához kérték a tűzoltók segítségét Rakamazon, Bujon, Balsán, Kálmánházán és Újfehértón.

Rakamazon az úttesten átfolyó csapadékvízben akadt el egy autó, Nyíregyházán pedig munkagödörbe szakadt személygépkocsit szabadítottak ki a tűzoltók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.