Nem élték túl a balesetet

Apa és lánya aludt a Nyékládházánál tóba gurult autóban

A kocsi három méter mélyre süllyedt, senkit nem sikerült kimenteni.

2019.06.17 09:32ma.hu

Egy férfi és egy gyermek holttestét fedezték fel egy vízből kiemelt gépkocsiban Nyékládházánál - közölte szombaton a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon.

A tragédiáról most a Blikk közölt további részleteket. A lap szerint egy négytagú család érkezett a település melletti bányatóhoz. Az anya és a nagyobbik gyermek egy sátorban feküdt le aludni, míg az apa és kislányuk a kocsiban maradt.

Az autóval közel a vízhez, egy fa tövében parkoltak le. 23 óra környékén az autó valamiért elmozdult, pár métert gurulva a vízbe esett, és három méter mélyre süllyedt. Először három horgász próbált segíteni, de nem tudtak senkit kimenteni. Később a katasztrófavédelem emelte ki a járművet.

A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.