Rendőrség

Gázolás szemtanúinak jelentkezését várják

A sárbogárdi rendőrök egy közúti közlekedési balesettel kapcsolatban várják a lakosság segítségét.

2019.06.12 15:57ma.hu


A Sárbogárdi Rendőrkapitányság 07050/244/2019. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2019. június 11-én 11 óra 50 perckor egy Volkswagen típusú személygépjármű vezetője Sárbogárdon, az Ady Endre úton közlekedett Székesfehérvár felől Cece irányába. Haladása során az Ady Endre út 127. szám előtt található kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez érve elütött egy, a járdáról az úttestre lépő asszonyt, aki a baleset következtében megsérült.  

Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Sárbogárdi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek, vagy azzal kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-25/460-046-os telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, a 107, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.