Meghibásodás

Többen rosszul lettek, kiürítették a miskolctapolcai barlangfürdőt

A vendégeket a rendőrök segítségével kivitték a szabad levegőre.

2019.06.12 13:03ma.hu

A fertőtlenítő rendszer hibája miatt kiürítették szerdán a miskolctapolcai barlangfürdőt - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.

Varga Rudolf közölte: a barlangfürdő egyik hipós fertőtlenítő rendszere nem sokkal délelőtt 11 óra előtt meghibásodott. A vendégeket a rendőrök segítségével kivitték a szabad levegőre. A mentők a helyszínen hat embert láttak el, akik rosszullétre panaszkodtak.

A létesítménybe szerdán 234-an váltottak jegyet, közülük mintegy 130-an tartózkodtak a fürdő zárt részén - tudatta Varga Rudolf.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.