Baleset

Az M5-ös motorbaleset szemtanúit keresik

A Kecskeméti Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a lakosság segítségét kéri.

2019.06.08 18:46ma.hu
hirdetés

A Kecskeméti Rendőrkapitányság 03010/1959/2019. bűnügyi számon nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok alapján 2019. június 8-án 12 óra körül az M5-ös autópályán, Kecskemét térségében közlekedett egy ismeretlen sofőr egy ismeretlen típusú és hatósági jelzésű autóval Szeged felől Budapest irányába. A jelenlegi adatok alapján a sztráda 101.350-es méterénél egy Ducati Multitrade motorkerékpár előzésébe kezdett úgy, hogy a külső forgalmi sávból áttért a belső sávba. A manőver befejezésekor az autó sofőrje úgy sorolt vissza a külső forgalmi sávba, hogy a motorost fékezésre és hirtelen irányváltoztatásra kényszerítette az ütközés elkerülése érdekében. Ennek következtében a kétkerekű jármű sofőrje elvesztette uralmát a motor felett, letért az útról, végül az árokba hajtott.

Az autós a baleset helyszínén nem állt meg, adatai hátrahagyása nélkül ismeretlen helyre távozott.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság kéri, hogy aki látta a balesetet, vagy a balesetben részes járművel és annak vezetőjével kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Kecskeméti Rendőrkapitányságon, vagy hívja a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-76/513-356-os telefonszámon. A tanúk névtelenségük megőrzése mellett tehetnek bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 „Telefontanú” zöldszámán, vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Belépés és regisztráció hirdetés
hirdetés
hirdetés
Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.