Bűnügy

Egy család három tagját tartóztatták le drogkereskedés miatt Nógrádban

Egyebek mellett mefedront, ketamint, kannabiszt és methadont, valamint etil-hexedron nevű új pszichoaktív anyagot forgalmaztak.

2019.06.04 16:15MTI

Kábítószer-kereskedés gyanúja miatt letartóztatták Salgótarjánban egy család három tagját, anyát, fiát és az apai nagybácsit - tájékoztatta a Nógrád Megyei Főügyészség vezetője kedden az MTI-t.

Bóna Gyula elmondta: a nyomozók május 9-én tartottak házkutatásokat a dílerek lakó- és tartózkodási helyein, majd mindhármukat őrizetbe vették.

Az eddigi adatok szerint a gyanúsítottak tavaly november óta kereskedtek Salgótarjánban kábítószerekkel és új pszichoaktív anyagokkal, ebből fedezve a megélhetésüket. Egyebek mellett mefedront, ketamint, kannabiszt és methadont, valamint etil-hexedron nevű új pszichoaktív anyagot forgalmaztak.

A Salgótarjáni Járásbíróság egy hónapra rendelte el a három gyanúsított letartóztatását - közölte a főügyész. Hozzátette: a bíró a bizonyítás megnehezítése és a bűnismétlés veszélye mellett a gyanúsítottakkal szemben folyó más büntetőeljárásra figyelemmel is döntött így.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.