Rendőrség

208 kilométer/órával száguldott egy autó Téglásnál

90 kilométer/órával mehetett volna.

2019.06.03 16:59ma.hu
Forrás: police.hu

A Hajdúhadházi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztály munkatársai az illetékességi területükön folyamatosan ellenőrzik a közúti közlekedésre vonatkozó szabályok betartását, köztük a járművek sebességét is.

A rendőrök 2019. június 2-án a 4-es számú főúton, Téglás közelében rögzítették, ahogy két személygépkocsi a megengedett legnagyobb 90 km/óra sebesség helyett 195 km/óra és 208 km/óra sebességgel közlekedett. A járművezetőkkel szemben az egyenruhások közigazgatási eljárást kezdeményeztek.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a közlekedők figyelmét, hogy a közúti közlekedési szabályokat mindig tartsák be! Ne feledjék, a sebesség helyes megválasztásával megelőzhetőek a közúti tragédiák!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.