Közlekedés

A román vontatási horror után most nézze meg ezt a szerb kamiont - fotók

A szerb honosságú járműszerelvényt és annak vezetőjét az M5 autópályán ellenőrizték a dabasi autópálya rendőrök. Nem közlekedhetett tovább a megrongálódott pótkocsival.

2019.05.29 10:22ma.hu
Fotók: police.hu

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányságra (Pest MRFK) 2019. május 28-án délelőtt érkezett állampolgári bejelentés, amely szerint az M5 autópályán Dabas térségében egy olyan kamion közlekedik, amelynek vontatmánya sérült és rakományának darabjai az úttestre esnek menet közben.

A Pest MRFK Dabas Autópálya Alosztály járőrei az M5 autópálya 54. kilométerszelvényében ellenőrizték a szerb honosságú járműszerelvényt és annak szintén szerb vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a szerb férfi által vezetett járműszerelvény vontatmánya és annak ponyvája oly mértékben rongálódott, hogy az azzal való közlekedés közvetlen balesetveszéllyel járt.

Az ellenőrzés során a járőrök megállapították azt is, hogy a tehergépkocsi vontatmánya aznap korábban az M1 autópályán egy közlekedési balesetben rongálódott, és a sofőr így folytatta vele útját.

A szerb férfit a rendőrök a Dabasi Rendőrkapitányságra állították elő gyorsított szabálysértési eljárás lefolytatása céljából, amelynek keretében pénzbírsággal sújtották, a pótkocsi forgalmi engedélyét pedig még a helyszínen elvették.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.