Állatkínzás

38 kiskutyát zsúfoltak a személyautó csomagterébe

Olasz kutyacsempészeket fogtak el Zalában.

2019.05.27 09:39ma.hu
police.hu

Egy személyautó csomagterébe zsúfolva szállított 38 kölyökkutyát két olasz férfi, akit Rédics közelében fogtak el a rendőrök - közölte a police.hu oldalon hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

Az egyenruhások szombat éjszaka, Rédics külterületén állították meg ellenőrzésre azt a személyautót, amelynek a csomagterében 38 különböző fajtájú, pár hetes kutyakölyköt találtak. A két olasz állampolgár az állatokat ivóvíz és élelem nélkül, összezsúfolva szállította, a kölykök sem állategészségügyi kiskönyvvel, sem egyedi jelöléssel nem rendelkeztek.

A két külföldit állatkínzás megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, a kutyák további ellátásáról pedig az állatvédők gondoskodtak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.