Közlekedés

Még mindig tudják fokozni a román autóvontatási horrort - videó

A püspökladányi rendőrök eljárást indítottak a sofőrrel szemben.

2019.05.24 16:30ma.hu

A Püspökladányi Rendőrkapitányság munkatársai közlekedésrendészeti ellenőrzést tartottak 2019. május 23-án 17 óra körül a 42-es számú főúton, amikor észlelték, hogy egy gépkocsi szabálytalanul vontat egy másik járművet. Az egyenruhások megállították a járműszerelvényt és igazoltatták a tehergépkocsi sofőrjét, akivel szemben szabálysértési eljárást indítottak.

A videón látható: megy a román tréleres kisteherautó, a platón egy személyautó, az utánfutón visz egy kisteherautót, amelyhez kötéllel egy másik kisteherautót kötöttek, aminek a platóján egy személygépkocsi, és ez is vontat egy utánfutót, ami egy SUV-ot szállít. Huhhh...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.