Bűnügy

Három embert gyanúsítanak az újpesti autókereskedő megölésével

Három gyanúsítottat hallgatott ki a BRFK.

2019.05.24 11:19ma.hu
Az eltűnés miatt körözött A. Csaba (Forrás: police.hu)

Gyilkosság áldozata lehetett a 47 éves újpesti luxusautó-kereskedő, A. Csaba, akinek eltűnéséről néhány napja számolt be a sajtó.

"A Budapesti Rendőr-főkapitányság IV. kerületi Rendőrkapitányságán 2019. május 6-án eltűnés miatt indult körözési eljárás, amellyel kapcsolatosan a BRFK Életvédelmi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt május 8-án nyomozást rendelt el ismeretlen tettes ellen.

A folyamatban lévő eljárásban a nyomozók azonosítottak három férfit, akiket 2019. május 23-án emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgattak ki. A két budapesti és az egy szentendrei férfit a rendőrök őrizetbe vették, ellenük emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik az eljárás" - olvasható a rendőrség legfrissebb közleményében.

Mint arról korábban beszámoltunk, A. Csaba eltűnése összefügghet egy szintén autókereskedelemmel foglalkozó maglódi férfi eltűnésével is.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.